Style

Ljubav

Horoskop za leto: Ljubav cveta za pet znakova zodijaka!

Ljubavno nebo sija posebnim sjajem ovog leta za pet znakova zodijaka! Pogledajte kako se vaša ljubavna sudbina ispisuje pod zvezdanim nebom. U našem horoskopu za leto, saznajte zašto ljubav cveta za Jarčeve, Ribe, Bikove, Vage i Blizance. Prepustite se magiji ljubavi...

Horoskop za leto: Ljubav cveta za pet znakova zodijaka! Foto: Pixabay





Jarčevi su na početku godine bili fokusirani na unapređenje sebe, stavljajući ljubav u drugi plan. Ali sada je vreme za promene! Uticaj retrogradnog Plutona donosi osećaj koji se razlikuje od uobičajenog.

Mogu primetiti skretanje pažnje ka novim tipovima partnera. Odmorite se od obaveza i dopustite sebi da uživate u malo romantike.

Istraživanje novih privlačnih osobina drugih ljudi omogućava bolje razumevanje promena koje su se dogodile u vama.

Ribe će tokom leta imati dve planete u retrogradnom kretanju u svom sazvežđu. Saturn kreće retrogradno 29. juna, dok mu se Neptun pridružuje 2. jula. Očekujte više pažnje od drugih.

Posebna energija Riba će bukvalno biti u vazduhu.

Nemojte se bojati da se otvorite svetu: u ovom periodu će se vaša frekvencija uskladiti sa okolinom, olakšavajući komunikaciju.



Foto: Pixabay​



Bikovi najviše sjaje kada su u svom materijalnom okruženju. Uskoro će se setiti radosti uspeha u karijeri. Vaš trud će biti nagrađen i doprineće osećaju sigurnosti.

Vaša pozitivna energija neće proći neprimećeno.

Mnogi će biti privučeni vašim sjajem: vreme je da potražite svoju srodnu dušu.

U avgustu, vaša vladajuća planeta, Venera, prelazi u sazvežđe Vage! Da li ste spremni za povećanu pažnju suprotnog pola?

Svaki izlazak će rezultirati novim kontaktima. Ako ste slobodni, uživajte u ovoj energiji.

Ipak, mudro birajte svoje saputnike: posmatrajte njihova nastojanja da vas impresioniraju.

Blizanci će nakon unutrašnjih promena krajem maja biti spremni za nove i uzbudljive veze. Posvetite leto ljubavi, Blizanci!

Možda vas interesuje:
Kolači pečurke - slasni zalogaji! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>